Om u ook op andere rechtsgebieden optimaal van dienst te kunnen zijn, werken wij nauw samen met advocaten en juristen die hun praktijk in beginsel elders hebben en dus ook aan een ander kantoor zijn verbonden, maar die speciaal voor uw zaak ook als Cortex-advocaat/jurist werkzaam zijn.

Mr. Kim Schemkes is mede verbonden aan Pons Advocatuur gevestigd te Tiel. Mr. Erwin Reitsma is mede verbonden aan Reitsma Advocaten te Vught. Mr. Remko van den Wildenberg is mede verbonden aan R.V. van den Wildenberg Advocatenpraktijk gevestigd in Vught en mr. Nicole Spapen is mede verbonden aan Maatje Advocaten gevestigd in Zaltbommel.

Elk jaar worden er 10 opleidingspunten per advocaat per rechtsgebied behaald conform de richtlijnen van de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Gegevens NOvA:

Neuhuyskade 94
2596 XM Den Haag
tel.: 070-335 35 35
e-mail: info@advocatenorde.nl

mr. Erwin Reitsma

mr. Erwin Reitsma

Ambtenarenrecht en erfrecht

associate-advocaat

 

Mr. Erwin Reitsma is ingeschreven als advocaat in Nederland bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA). In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten zijn de volgende hoofd- (en sub)rechtsgebieden geregistreerd:

- Erfrecht

 

mr. Nicole Spapen

mr. Nicole Spapen

Personen- en familierecht

associate-advocaat

 

Mr. Nicole Spapen is ingeschreven als advocaat in Nederland bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA). In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten zijn de volgende hoofd- (en sub)rechtsgebieden geregistreerd:

- Personen- en familierecht
- Strafrecht

 

mr. Tanja Tuenter

mr. Tanja Tuenter

Bestuursrecht en Omgevingsrecht

associate-partner
mr. Remko van den Wildenberg

mr. Remko van den Wildenberg

Huurrecht

associate-advocaat

 

Mr. Remko van den Wildenberg is ingeschreven als advocaat in Nederland bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA). In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten zijn de volgende hoofd- (en sub)rechtsgebieden geregistreerd:

- Huurrecht
- Vastgoedrecht

 

mr. Pieter de Vries

mr. Pieter de Vries

Bouw, vastgoed en aanbesteding

associate-partner
mr. Arie Wit

mr. Arie Wit

Sociaal Zekerheidsrecht

associate-partner