Wij zijn thuis in arbeidsrecht, ondernemingsrecht, vennootschapsrecht, huurrecht en bouwrecht. De onder deze rechtsgebieden vallende specialisaties staan hieronder per advocaat weergegeven. Ook op andere rechtsgebieden zijn wij actief. Daarvoor werken wij samen met advocaten en juristen die elders kantoor houden, maar flexibel aan ons kantoor verbonden zijn.

Elk jaar worden er 10 opleidingspunten per advocaat per rechtsgebied behaald conform de richtlijnen van de Orde van Advocaten (NOvA).

Gegevens NOvA:

Neuhuyskade 94
2596 XM Den Haag
tel.: 070-335 35 35
e-mail: info@advocatenorde.nl

mr. Geneviève Galjé - Deckers

mr. Geneviève Galjé - Deckers

06 47330146

Commerciële Contracten | Ondernemingsrecht | Vennootschapsrecht

 

Mr. Geneviève Galjé-Deckers is ingeschreven als advocaat in Nederland bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA). In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten zijn de volgende hoofd- (en sub)rechtsgebieden geregistreerd:

- Ondernemingsrecht
- Verbintenissenrecht

mr. Joris Nelissen

mr. Joris Nelissen

06 51892589

Arbeidsrecht | Ondernemingsrecht Commerciële Contracten

 

Mr. Joris Nelissen is ingeschreven als advocaat in Nederland bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA). In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten zijn de volgende hoofd- (en sub)rechtsgebieden geregistreerd:

- Arbeidsrecht

 

mr. Maria Timmermans

mr. Maria Timmermans

06 55165198

Ondernemingsrecht | Arbeidsrecht | Commerciële Contracten | Incasso & Litigation

 

Mr. Maria Timmermans is ingeschreven als advocaat in Nederland bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA). In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten zijn de volgende hoofd- (en sub)rechtsgebieden geregistreerd:

- Arbeidsrecht

 

mr. Kim Schemkes

mr. Kim Schemkes

Vastgoed en Huurrecht | Bouw en Aanbesteding

associate-advocaat

 

Mr. Kim Schemkes is ingeschreven als advocaat in Nederland bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA). In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten zijn de volgende hoofd- (en sub)rechtsgebieden geregistreerd:

- Huurrecht (bedrijfsruimte en woonruimte)
- Vastgoedrecht

 

Onze dienstverlening wordt gewaarborgd door een ervaren secretariaat. Bovendien is ook de incassering van uw vorderingen in goede handen. Zie over dit laatste ook onder 'Incasso, Beslag & Debiteurenbeheer'.

Maryse Visser

Maryse Visser

Juridisch secretaresse Incasso & Litigation
Irene van Malsen

Irene van Malsen

Juridisch secretaresse