//www.cortexadvocaten.nl/wp-content/uploads/2019/12/CortexAdvocaten-nieuwe-foto-voor-op-website-VERSIE-2.jpg
Wij zijn Cortex Advocaten.

Wij denken in oplossingen.

Enthousiaste, pragmatische en betrokken advocaten die hun sporen in de advocatuur hebben verdiend. Een kantoor dat staat voor juridische dienstverlening anno nu.

Wij zijn thuis in arbeidsrecht, ondernemingsrecht en vennootschapsrecht en bouw- en aanbestedingsrecht. Bovendien dragen wij zorg voor al uw incasso’s.

Een bewuste focus omdat wij weten dat u als onderneming, instelling of overheid juist op deze rechtsgebieden het vaakst geconfronteerd wordt met een probleem of, zoals wij het graag noemen, een juridische uitdaging.

Maar tegen welk probleem of uitdaging u ook aanloopt, leg het ons voor en wij zorgen voor de juiste specialist. Onder meer op het gebied van personen- en familierecht, ambtenarenrecht en letselschade werken wij samen met advocaten die elders kantoor houden, maar flexibel ook aan Cortex Advocaten zijn verbonden.

Het recht staat nooit stil en is er altijd. Recht betekent interactie, vereist tijdig anticiperen en ervoor zorgen dat je je zaakjes op orde hebt. Een ondernemer, een professional, een bestuurder weet dat en wil daarom graag ad hoc en snel weten waar zij of hij staat, wil in andere gevallen een gedegen advies om vervolgens een knoop te kunnen doorhakken en verwacht strategische en vakkundige bijstand als het aankomt op procederen.

Wij onderscheiden dit in 'sparren', 'adviseren' en 'procederen' en dat doen wij pragmatisch, betrokken en overtuigend. En van een ding zijn wij ons goed bewust: op al deze drie niveaus komt het aan op het toevoegen van waarde. Die uitdaging gaan wij graag iedere keer weer aan en dat ziet u bijvoorbeeld ook terug in onze tarief- en prijsstructuur, een balans tussen uw behoefte en de wijze waarop wij werken.

Sparren, adviseren en procederen.

 

Pragmatisch

Vanuit een stevig juridisch fundament.

Overtuigend

Omdat wij staan voor uw zaak.

Betrokken

Uw belang is ons vertrekpunt.