Loading...

Jos Ruijs

Megens Installaties

“Cortex advocaten is voor ons op verschillende vlakken een belangrijke juridische partner die ons adviseert en begeleidt waar nodig. Voor ons is belangrijk dat Cortex zijn stijl van aanpak aanpast aan wat wij belangrijk vinden en dat ze zich daadwerkelijk vakkundig verdiepen in de zaak om te komen tot het beste resultaat."

Andries van der Velden

"Joris en Maria hebben mij bijgestaan in verschillende zaken en zijn mij zeker tot steun geweest niet alleen op juridisch maar ook op menselijk vlak. Scherpe betrokken en kundige advocaten welke niet gelijk de zaak op de spits drijven voor de rechter maar er eerst buiten de rechtbank proberen uit te komen."

Bob Siep

"Toen ik op mijn werk te maken kreeg met een conflict situatie werd mij aangeraden juridisch advies in te winnen. Een kennis van mij had goede ervaringen met Joris Nelissen, verbonden aan Cortex Advocaten. Vanaf het eerste moment dat ik Joris ontmoette, was er een klik. Joris staat voor zijn cliënten en gaat voor hen door het vuur. Hij heeft maar één belang; dat van jou. Joris is plezierig en direct in de omgang, juridisch zeer goed onderlegd en laat zich door niets of niemand aan de kant zetten. Ik ben blij dat hij mij heeft vertegenwoordigd."

Kees van Dreumel

Finance & Operations manager

"Al jaren maken wij naar volle tevredenheid gebruik van de dienstverlening van de advocaten van Cortex. Onze zaken worden op een zeer betrokken en deskundige wijze behandeld. Daarnaast ervaren wij een zeer prettige manier van omgang met een vleugje humor op zijn tijd."

Pien Voortman

ARCHES architecten BNA

"Maria Timmermans heeft een voor ons lastige juridische procedure tot een goed einde gebracht. Ze werkt doelgericht en vasthoudend aan een oplossing en geeft daarbij praktische adviezen aan haar cliënten."

Corné Willemsen

SiteTec bv

"Nu de aandelen overname achter de rug is en ik weer vooruit kan kijken wil ik Maria en Geneviève graag nog even laten weten dat ik hun hulp enorm waardeer. Het met elkaar sparren en ook de ondersteuning in het opstellen van communicatie naar de tegenpartij gaf mij op de juiste momenten steun en het zelfvertrouwen dat ik op de goede weg was. Gezien het feit dat deze transactie voor mij geen gesneden koek was ben ik blij dat ik in jullie een partij vond die me op een professionele manier door dit traject heen heeft geloodst. Gelukkig is er geen rechter aan te pas gekomen, maar was dat het geval geweest dan had ik daar geen enkele twijfel gehad omdat jullie op de achtergrond daar vooraf in betrokken waren en we dus goed voorbereid de zaak aan konden gaan."