Loading...

Dick Rempt

Rempt Beheer B.V.

"Scherp, toegewijd, praktisch en energiek. Geneviève haalt alles uit de kast om het beste resultaat te bereiken."

Daniëlle Verheijke

Cadillon B.V., Operationeel Directeur

"Toen ik te maken kreeg met een arbeidsgeschil met een van onze werknemers, ben ik via een kennis in contact gekomen met Joris Nelissen verbonden aan Cortex Advocaten. Vanaf het eerste moment dat ik Joris ontmoette, was er een klik. Joris staat voor zijn cliënten en gaat voor hen door het vuur. Hij heeft maar één belang; dat van jou. Joris is plezierig in de omgang, juridisch goed onderlegd en laat zich door niemand aan de kant zetten. Ik ben blij dat ik met hem in contact ben gekomen en kan hem iedereen aanbevelen."

Henk Keizer

Keizer werkt - Consultant

"Geneviève, je ondersteuning is erg prettig en goed!"

Wim Tilburgs

Stichting Je Leefstijl Als Medicijn

Mevrouw Galjé van Cortex Advocaten heeft ons bijgestaan. We waarderen haar enorme inzet, waarbij ze zelfs regelmatig in de weekenden heeft gewerkt om zaken goed en degelijk te regelen.

RB

directeur productiebedrijf

"Wat mij aanspreekt in de samenwerking met Cortex advocaten en met Joris Nelissen in het bijzonder, dat zij vanuit hun kennis en ervaring mij niet ongevraagd belasten met alle overwegingen en wetgeving, die een rol kunnen spelen in een zaak, maar bereid zijn “hun nek uit te steken” door het geven van een concreet en doelgericht advies. Ik heb dat helaas vaak anders meegemaakt (met alle kostenconsequenties van dien)."

Ad Martena

FiscaalPlus VOF

“Wij maken al een aantal jaren gebruik van de Helpdesk van Cortex Advocaten. Ik kan Cortex Advocaten altijd bellen voor juridisch advies. Zij geven snel antwoord en zijn servicegericht. Ik heb veel waardering voor de persoonlijke aandacht en de open houding die zij nastreven. Kortom, bij Cortex staat de deur altijd open en word je prima geholpen.”

B. Gielen

JCL Logistics Benelux B.V., HRM

"Maria Timmermans is onze vaste sparringpartner en procesadvocaat voor arbeid gerelateerde aangelegenheden. Zij is betrokken en kent ons bedrijf door en door. Zij is een no-nonsense advocaat en gaat recht op haar doel af. Zij is daarnaast kundig en zeer plezierig in de omgang."

Henny Jansen

"Joris Nelissen is een leeuw met een groot hart. Gedurende de periode dat hij me heeft bijgestaan, heb ik hem leren kennen als een zeer aimabel mens met het hart op goede plek; empathisch, eerlijk en voorzien van een goede dosis humor. Maar Joris is bovenal een vakbekwaam advocaat, die als hij zijn tanden ergens in zet, zeker niet loslaat. Professioneel, scherp, gedreven en zeer alert. Met Joris werk je samen aan resultaat en daarmee is hij en verademing voor de advocatuur."

Dirk van der Woude

Integricon

"Ik heb inmiddels meerder keren mogen samenwerken met Cortex Advocaten en met name met Joris Nelissen. De persoonlijke betrokkenheid en de snelle informele wijze waarop strategische keuzes kunnen worden gemaakt, heb ik als onderscheidend ervaren." In het handelen van Joris blijkt overduidelijk dat men het credo “Denken in oplossingen” ook praktisch vormgeeft. Ik beveel Cortex advocaten dan ook van harte aan."

Kees van Dreumel

Sto Isoned BV, Finance & Operations Manager

"Al jaren maken wij naar volle tevredenheid gebruik van de dienstverlening van de advocaten van Cortex. Onze zaken worden op een zeer betrokken en deskundige wijze behandeld. Daarnaast ervaren wij een zeer prettige manier van omgang met een vleugje humor op zijn tijd."

Bob Siep

"Toen ik op mijn werk te maken kreeg met een conflict situatie werd mij aangeraden juridisch advies in te winnen. Een kennis van mij had goede ervaringen met Joris Nelissen, verbonden aan Cortex Advocaten. Vanaf het eerste moment dat ik Joris ontmoette, was er een klik. Joris staat voor zijn cliënten en gaat voor hen door het vuur. Hij heeft maar één belang; dat van jou. Joris is plezierig en direct in de omgang, juridisch zeer goed onderlegd en laat zich door niets of niemand aan de kant zetten. Ik ben blij dat hij mij heeft vertegenwoordigd."

Andries van der Velden

"Joris en Maria hebben mij bijgestaan in verschillende zaken en zijn mij zeker tot steun geweest niet alleen op juridisch maar ook op menselijk vlak. Scherpe betrokken en kundige advocaten welke niet gelijk de zaak op de spits drijven voor de rechter maar er eerst buiten de rechtbank proberen uit te komen."

Jos Ruijs

Megens Installaties

“Cortex advocaten is voor ons op verschillende vlakken een belangrijke juridische partner die ons adviseert en begeleidt waar nodig. Voor ons is belangrijk dat Cortex zijn stijl van aanpak aanpast aan wat wij belangrijk vinden en dat ze zich daadwerkelijk vakkundig verdiepen in de zaak om te komen tot het beste resultaat."

Marius van Gellicum

Van Kessel & Van Gellicum Makelaars en Taxateurs

"Joris Nelissen heeft ons in de juridische nasleep van een complexe en uitdagende verkooptransactie buitengewoon bijgestaan. Op momenten dat het moet is hij scherp en hard, op momenten dat het kan is hij ontspannen en humoristisch. Joris nogmaals bedankt!"

Corné Willemsen

SiteTec B.V.

"Nu de aandelen overname achter de rug is en ik weer vooruit kan kijken wil ik Maria en Geneviève graag nog even laten weten dat ik hun hulp enorm waardeer. Het met elkaar sparren en ook de ondersteuning in het opstellen van communicatie naar de tegenpartij gaf mij op de juiste momenten steun en het zelfvertrouwen dat ik op de goede weg was. Gezien het feit dat deze transactie voor mij geen gesneden koek was ben ik blij dat ik in jullie een partij vond die me op een professionele manier door dit traject heen heeft geloodst."

Pien Voortman

ARCHES architecten BNA

"Maria Timmermans heeft een voor ons lastige juridische procedure tot een goed einde gebracht. Ze werkt doelgericht en vasthoudend aan een oplossing en geeft daarbij praktische adviezen aan haar cliënten."

Beheer- en adviesbureau Van der Schaaf

"Geneviève heeft ons goed begeleid bij ons conflict. De wijze waarop zij precies en secuur onze informatie gebruikte en het vertrouwen dat zij hierin stelde heeft ons aangenaam verrast. De wijze waarop zij zich presenteerde en de wijze waarop de zaak door haar is behandeld en afgehandeld heeft er mede toe geleid dat in relatief korte tijd ons probleem was opgelost."